24 dkg baromfi virsli
12 dkg Óvári sajt
20 dkg ecetes uborka
1 ek olaj
só, bors, citromló, mustár
A mustárt elkeverjük az olajjal, citromlével, sóval, borssal. Belekeverjük a karikákra vágott virslit, kockára vágott uborkát, és sajtot. Lehűtve tálaljuk.
Elkészítés: A zöldségeket fél centis kockákra vágjuk, majd besózzuk. 20 perc elteltével a levet leszűrjük róla. A 4 főtt tojást két szelet kivételével szintén kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Reisnudeln nach Anleitung kochen und abkühlen lassen. Paprika, gekochten Schinken, Käse, saure Gurken und Zwiebel klein schneiden und zu den Reisnudeln geben. Aus Mayonna...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű