15 dkg maláta,
6 liter víz,
1 dkg komló,
20 dkg cukor
10 literes fazékban főzzük másfél óráig. Amikor kihűlt leszűrjük, veszünk ki belőle egy pohárral amibe elmorzsolunk 1 dkg élesztőt, jól eldolgozzuk és beleöntjük a leszűrt sörbe. Üvegekbe rakjuk és hideg helyen hagyjuk érni.
A magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű2dc kristálycukrot karamelizálni, 2doboz tejszínt beleöntjük de ne forrjon fel, 1kiszacskó capuccino 1dl vízzel leforrázni, amikor kihül minden összekeverjük 1dc rummal vagy vodkáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhozzávalókat addig turmixoljuk amíg a koktél egynemű nem lesz. Kellemes ital, a cseresznye édességét feldobja a meggy savanykás íze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd el előző este, tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Másnap poharakba töltve, elosztva étkezések előtt, vagy utána 20-30 perccel ajánlom.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz