6 e.k. porcukor
3 dl főzőtejszín
2 dl rum vagy vodka
1 cs. vaníliás kapucsínópor
1 cs. kapucsínópor
1 tojás
A magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot. 2.Szűrés után keverd b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt avokádót és a megmosott epret feldaraboljuk, majd turmixgépbe szórjuk. Rálocsoljuk a narancslevet, a joghurtot és a datolyaszirupot, majd az egészet összeturmixoljuk. A...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A tejet összemelegítjük egy hőálló tálban a levendula virágokkal 2. 5 perc áztatás után leszűrjük, majd felhabosítjuk a tejet elemes tejhabosítóval 3. Hozzákeverjük a csokolád...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gyömbért meghámozom, felszelem julienne-re, vagyis csíkokra. A fügéket megmosom és óvatosan, hogy szét ne nyomjam, karikára vágom. Szélesebb szájú üvegbe dobálom először a gyöm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű