1 mérőpohár (kb. 70g) szezámmag (hántolatlan, lásd feljebb)
½ mérőpohár vagy 2 ek. jázmin rizs (kb. 20g)
½ kk. himalájai só
2 ek. agavé szirup
1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot.
2.Szűrés után keverd bele az agavé szirupot is a kész szezám tejbe.
nem tudom milyen az a Vegital készülék, de hátha lesz egyszer olyanom
A fölvert tojásárgákhoz adjuk a cukrot, vaníliáscukrot és habosra keverjük. Lassan hozzáadjuk a felforralt, lehűtött tejet és folyamatosan keverve adjuk hozzá az aromát és a vodkát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoljuk,felkarikázzuk..Feltesszük főni annyi vízzel hogy ellepje,belefacsarjuk a citromot .Amikor már majdnem megpuhult hozzáadjuk a megpucolt kockára vágott almát és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb edényben 250 g cukrot karamellizálunk, majd felengedjük a vízzel és beletesszük a jól megmosott, karikára vágott gyömbért, a citrom karikákat és a maradék cukrot. 15...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes-A málnát megmossuk, megmérjük, hány liter van belőle, ugyanannyi liter felforralt ,lehűtött vízzel felöntjük. egy uborkás üvegbe -Hozzáadunk 1 kanál citromsót, szétnyomkodjuk, é...
Elkészítési idő: 24óra Nehézség: Könnyű