Ezzel a tésztát is kiválthatod. Töltsd meg kedved szerint, és tekerd fel. Vendégvárónak ugyanolyan jó, mint esti szendvicsnek.
A tojást keverd össze sóval, borssal, majd add hozzá a reszelt cukkinit és a parmezánt. Keverd össze a masszát, és egyengesd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsd 180 fokon 20 percig, majd rakd rá a sonkát és a sajtot. Tekerd fel, és tedd vissza a sütőbe tíz percre.
Reszeljük egy nagyobb tálba a sajtot. Adjuk hozzá a tojást illetve a lisztet, amit ízlés szerint lehet adagolni. Lehetőleg annyi lisztet öntsünk hozzá, hogy ne legyen ragadós a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJó nagy fazékban forralj sós vizet, de csak akkor tedd bele az egészben hagyott karfiolt, amikor már lobog a víz. Míg fő a karfiol (max. 10 perc), dobd össze a provance-i fűszero...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat alaposan megmossuk - a héjukat nem távolítjuk el. 2. A hagymát apróra vágjuk. 3. Egy sütőedényt meglocsolunk kevés olívaolajjal. 4. Beletesszük a burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű