menu

Családireceptkönyv.hu

Pizza


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 2 pizza
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt, 2 dl tej, 3 evőkanál olaj, 1/2 élesztő,1 teáskanál cukor, 1 teáskanál só... cukor, tej élesztő meg kell langyosítani...majd hozzá a többit... jól kidagasztom... 30-40 perc kelesztés formázás és lehet rakni rá minden földi jót... ebből kettő darab 32 cm-es jön ki

Az én pizzám:
megkenem a saját ketchup.. erre teszek friss fűszert... két fajta kakukkfű van nekem a kertbe.. ezeket tépdesem rá... aztán szalonna, kolbász, új hagyma, kukorica, brokkoli, koktél paradicsom.. ha van friss akkor azt.. ha nincs nekem mindig van fagyasztva rengeteg...
a végén természetesen saját érlelt sajt... általában trappista, de ezen pont ementáli van... de ha van érve parmezán akkor azt teszek rá...

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Kapros párolt rák
Kapros párolt rák

A rákot tegyük egy mélyebb, margarinnal kikent serpenyőbe, szórjuk meg kaporral és öntsük fel vízzel. Fedő alatt addig pároljuk, amíg megpuhul – kb. 20 perc – ha szükséges, közben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Milánói makaróni
Milánói makaróni

A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A gombát megmossuk, apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk, kivesszük a közepét, összetörjük. Az olajon a vöröshagymát megpi...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tócsni
Tócsni

A nyers krumplit lereszelem, zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítem. Hagyom, hogy engedjen egy kis levet (ez fogja össze a tojás helyett). Belekeverem a keményítőt, és nagyon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borsós Paprikás
Borsós Paprikás

hagyma--dínsztelem+só+bors+csirke+petrezselyem+fokhagyma+majoranna+tv.paprika+p.paprika+főtt krumpli.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk