1 nagy csomag Albert keksz
25 dkg margarin
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál liszt
1 dl kávé
2 dl tej
A cukrot, lisztet, kakaót szárazon összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és a kávét, és felfőzzük. A margarint még langyosan belekeverjük. A kekszeket egyenként összeragasztjuk, szorosan egymás mellé rakva, a maradék krémmel a tetejét megkenjük. Alufóliában 1 napig hűtőben tartjuk, hogy a keksz megpuhuljon, ferdén szeleteljük.
A sütőport a lisztbe keverjük, majd belemorzsoljuk a vajat. A tojássárgáját elkeverjük a vaníliás cukorral, majd a lisztes-vajas keverékhez adjuk. Addig gyúrjuk, amíg le nem válik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk. Egyik felét tepsibe tesszük, ráterítjük a megdinsztelt almatölteléket, majd rátesszük a kinyújtott tészta másik felét. Rányomkodjuk és villával megsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előveszünk egy mélyebb tálat, beleöntjük a pohár joghurtot. Ugyanabba a pohárba lisztet kanalazunk, és ebből 2 pohárnyit a tálba teszünk. A pohárba most cukor jön, az is 2 adagn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk és elkeverjük benne a sót. A szoba hőmérsékletű margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd belekanalazzuk a tejfölt. Alaposan összedolgozzuk. Egy zacs...
Elkészítési idő: 90perc Nehézség: Könnyű