x
x
Egy 26 cm átmérőjű tortaformához az alábbiakra van szükség: 4 adag fondant 1 darab 26 cm-es 6 tojásos vizes kakaós piskóta 2,5 adag főzött csokikrém A munkálatokat 4-5 nappal...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a porcukrot, sütõport, sót, vaníliát és a tojás sárgáját,végül beleszitáljuk a kakaót és gyorsan összedolgozzuk. Kétfelé vesszük (az...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyűtészta a tojások fehérjét kemény habbá verjük...a sárgákat a cukorral habossá keverjük....bele tesszük a lisztet és óvatosan hozzá keverjük a habot zsírozott lisztezett szí alakú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzóval piskótát készítünk a szokott módon. A kakaót lekeverjük a liszttel, a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukor 1/3-ával kemény habbá verjük, majd a sárgáját a többi cu...
Elkészítési idő: 120perc Nehézség: Közepes