30 dkg RAMA
fél kg gesztenye massza
fél kg darált keksz
30 dk kristálycukor
6 evőkanál rum vagy aroma
1.) Azalapanyagoktat összegyúrjuk, ha szükséges cseppnyi hideg tejet adhatunk hozzá.
2.) Rudacskákat formálunk és csokimázban megforgatjuk.
A csokimázhoz az étcsokoládét gőzfürdőben olvasztjuk meg, margarint adunk hozzá, jól elkeverjük és már használhatjuk is.
◾️A kekszet késes aprítógépben ledaráljuk. ◾️Hozzákeverjük a kakaóport és a sót. ◾️A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a tejet, aromákat, az édesítőszert feloldjuk benne. ◾️A k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA datolyákat (a tésztához és a krémhez kellőeket is) egy-egy kis tálkában leöntjük a magtejjel, és mikróban felmelegítjük, félretesszük puhulni. A késes aprítóban először a kesudi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 x 30 cm-es tepsit kirakjuk keksszel. Az almát lereszeljük és 3,5 dl vízzel meg a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel megpároljuk. A pudingot 3,5 dl vízzel felfőzzük, az almához...
Elkészítési idő: 1 óra + 1 éjsza Nehézség: Könnyű