sárgabarack.......
Mivel nincs ilyenkor sárga barack ez most saját tartósító mentes lekváromból készült... nem rontott rajta semmit... az íz teljesen benne van
1/2 l tejet és 3 evőkanál cukrot felforraltam, majd kis lángon még főztem úgy 10-15 percig... ezután alaposan lehűtöttem.. ekkor beleöntöttem egy 3 dl-es üveg lekvárt elkevertem, 2 dl tejszínt felvertem habbá, majd össze öntöttem a lekváros tejjel...elkevertem és tettem a fagyi gépbe..
Ha szezonba készül akkor a sárgabarackot alaposan le kell turmixolni hozzá....
A hússzeleteket besózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, kiverjük, úgy tűzzük fel a nyársra. A sorrend: disznó- vagy marhahús, 1 karika vöröshagyma, 1 szelet füstölt szalonna. Az egészet...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tejszínt gyöngyözésig (kb. 82-83ºC) melegítjük, és közben cukorhőmérővel folyamatosan ellenőrizzük. Hozzáadjuk a frissen facsart citromlevet, majd ugyanezen a hőfokon 5 percet f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megdinsztelem, majd a húst is lepirítom. Külön felforrósítom a paradicsomszószt a BBQ-val. Só, bors esetleg még egy kicsi barna cukor, ha nem elég édeskés. Ha túl híg, e...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA burgonyákat alaposan megmosom és nagyon vékonyra szeletelem. A serpenyőbe a vajat megmelegítem és a vékony burgonyakarikákat leterítem. Erre teszem a paradicsom vagy pizzaszószt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű