menu

Családireceptkönyv.hu

Mindent gyógyító mártás


Írta:

Elk. idő: 1/2 óra
Adag: 8 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 ek Méz
4 ek citromlé
2 ek almaecet
6 ek extra szűz olíva olaj
4 szál ujj hagyma ( zöldjével )
1 -2 szál tárkony ( vagy szárított )
1 csokor édeskömény zöldje
1 csokor erdei zamatos turbolya
sok petrezselyem és kakukkfű.
2- 4 fokhagyma cikk
oregánó és majoranna ízlés szerint

Elkészítés:


A petrezselyem a fő alapanyag.
Méz-citromlé-almaecet-extra szűz oliva olaj-ujj hagyma-tárkony-édeskömyény-erdei turbolya-sok petrezselyem és kakukkfű.

Mixer tálba belerakjuk az olivát és az ujj hagymát zőldestül, fél citrom leve kell bele édesköménnyel ízesített ecet, és jól összeturmixolom krémessé.
Ez a kiindulási alap, rengeteg petrezselyem , amit te jónak érzel, tárkony , édeskömény, majoranna és turbolya, oregánó , aztán méz ,amennyit érzel.Összeturmixolni mindent.
Nagyon finom és különleges mártás , mindent meggyógyít.

Trükkök, tippek, praktikák:


A petrezselyem a fő alapanyag. Nagyon jó halakhoz, grillekhez,levesekhez és salátákhoz,és pirítósra. Személy szerint nagyon kedvelem, mondhatnám imádom. A férjem is nagyon szereti.Dupla adagot szoktam csinálni. Hűtőbe sokáig eláll.

Mindent gyógyító mártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Alma-körte mártás
Alma-körte mártás

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ketchup
Ketchup

A paradicsomot és a paprikát mosd meg gondosan. Forralj fel egy nagy fazék vizet, és tedd bele egy percre a paradicsomokat. Így sokkal könnyebben le tudod húzni a héjukat. Ha megpu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymaszósz
Fokhagymaszósz

burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Barnamártás
Barnamártás

Vedd elő a levesfőző lábasod, önts az aljába egy kis olajat, és pirítsd meg rajta a csontokat, de figyelj, hogy ne égesd le őket. Ha már egyenletesen megbarnultak, kockázd melléjük...

Elkészítési idő: 4-5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk