Hozzávalók, mennyiség nélkül: csirkemell szeletek, só, bors, szárnyasokhoz való fűszerkeverék (pl. rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, kömény, majoránna...), olaj, őszibarack befőtt, vagy nyáron kompót, trappista sajt.
A csirkemellet felszeleteltem, kiklopfoltam, sóztam, megszórtam a fűszerekkel, és rövid ideig állni hagytam. Kevés olajon elősütöttem a szeletek mindkét oldalát, majd tűzálló tálba sorakoztattam Őszibarack szeleteket sorban ráraktam .megszórtam bőségesen reszelt sajttal, és sütőbe tettem. Közepes lángos addig sütöttem, míg a sajt megolvadt rajta, és szép piros-barnára sült. Mellé valamilyen krumplis vagy rizses köret illik....
A tejfölt sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, és alaposan elkeverjük. A megmosott csirkecombokat némi zsiradék társaságában egy j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész combokat vágjuk ketté, majd az alsó részt a csont mellett mindkét oldalán vágjuk be. A felső combrészt csontozzuk ki, majd a vastagabb résznél két-három helyen szintén vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet középen felnyitjuk. A fűszervajas ,petrezselymes,sajtos töltelékkel megtöltjük. Panírozzuk és forró,de lassú tűzön kisütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk. Az alufóliából kb 30 cm-es darabokat tépünk. Az alufólia közepét olvasztott kókuszzsírral kikenjük egy kenőtollal, kb akkora felülete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű