A tarjaszeleteket jó alaposan kiklopfolom, sózom, borsozom. Az egyik szeletre ráteszem a vékony szeletekre vágott füstölt kolbászt, befedem a másik szelet hússal és még egy kicsit megütögetem. Szép nagy szeletek lesznek. Kevés olajjal kikenem a tepsit (a húsból és a kolbászból sül ki elég zsír). A húsok tetejét beborítom vékonyra szeletelt fokhagymával, a húsok közé rakom a hasábokra vágott nyers krumplit (ha van még helyem hagymát is rakok hozzá), Fóliával lefedve kb. 1 órát párolom, fóliát levéve kicsit rápirítok.
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karajszeletejet klopfolom majd sózom, borsozom. A tojásokat felütöm, beleteszem a fűszerkeveréket, petrezselyezöldet, és felverem. Majd teszek bele annyi lisztet, hogy sűrű toj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt leválasztottam a csontról, valamit a szűzérmét is, az enyémen az is volt. A csontot félretettem a levesnek. A húst szeletekre vágtam, sóztam, frissen őrölt borssal és kömé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű