1 tojás
3 evőkanál főtt barnarizs
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
1 teáskanál light margarin
A barnarizshez kétszeres mennyiségű vizet adj, majd főzd meg. Adagold a habosra vert tojáshoz a főtt barnarizst, a csokor apróra vágott petrezselyemzöldet és a vajat. Kevés olajon pirítsd meg a lepényeket.
Házi mértékegységek súlya.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMikor besűrűsödött,nedves kézzel golyókat formázni.Kókuszolajjal lekent sütőpapírra rakni. Előmelegített sütőben 175 fokon, 20 percig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit jól megmosom, pucolni nem kell. Karalábévájóval kiszedem a közepét, úgy nézzen ki, mint egy csónak. Olajozott tepsibe teszem a kivájt forgácsokkal együtt, megsózom, kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt és a hagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A cukkinit és a paradicsomot hámozás nélkül szeleteljük. Olívaolajat öntünk a tepsi vagy jénai al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű