Csirkecomb
Só
Bors
Rozmaring
Koriander
Fokhagyma
Sárgarépa
Fűszerként sót,borsot,rozmaringot,koriandert használtam. Fokhagymát vékonyra felszeleteltem,és a bőr alá csúsztattam. Így betettem egy sütőzacskóba,és ilyen szép ropogósra sütöttem. A Sárgarépát eközben sós vízben puhára főztem,majd a levet leöntve róla ,botmixerrel pépesítettem.
1. A rizst megfőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. Közben 2 db narancsot meghámozunk és kifilézünk. A harmadik narancsot félbevágjuk és kifacsarjuk a levét. 2. A hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejfölt kiöntöm egy tálba, és jól elkeverem benne az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a mustárt, és az olajat. 2. A combokat egyenként lisztbe mártom, majd lerázom róla...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet felszeleteljük úgy, hogy nagyobb érméket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Közepes tepsit vagy jénai tálat kio...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA mandulát leforrázzuk, lehéjazzuk, megszárítjuk, majd ledaráljuk. A húst 2-3 cm széles csíkokra vágjuk, besózzuk. A tojásokat enyhén felverjük, 2 tk sóval ízesítjük. A húscsíko...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: Könnyű