2-3 ek olívaolaj
fél (lila)hagyma vagy 2 szál újhagyma
1 közepes cékla
2 közepes sárgarépa
100 g árpagyöngy-dara
1 savanykás alma
mikrozöld
fekete szezámmag
Az olívaolajon wokban megpárolom az apróra/közepesre kockázott/csíkozott zöldségeket. Közben megfőzöm az árpát. Összeforgatom a zöldségekkel. Az alma a végén, főzés nélkül kerül bele. Tálaláskor mikrozöldekkel és ha van akkor fekete szezámaggal szórom meg.
◾️A hozzávalókat összekeverjük, negyed órát állni hagyjuk és kisütjük (érdemes az első előtt kiolajozni a sütőt vékonyan). ◾️Ebből a mennyiségből kb. 8 darab jön ki.
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA sonkát aprítsuk fel jó picire (reszelhetjük is). Az uborkát, a sajtot és a fokhagymát reszeljük le. Tegyük az eddig elkészített hozzávalókat egy tálba, öntsük rájuk a tejfölt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMix és kész
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű