- 700 g darált sertéshús
- 1 hagyma
- 100 g reszelt sajt
- 400 g gomba
- 3 burgonya
- tejföl
- só
- bors
A darált húst fűszerezd, a hagymát vágd apróra és keverd bele. Egy tepsit bélelj ki fóliával. A húst oszd el 4 részre és formálj belőle vékony húspogácsákat, tedd a tepsibe. A gombát tisztítsd meg, vágd apróra és kevés olajban pirítsd meg. Kanalazd rá a húsra. A burgonyát reszeld le és tedd rá a gombás rétegre, sózd meg. Kend meg a tetejét tejföllel. A reszelt sajtot szórd a tetejére és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 30 percig.
Ünnepi alkalmakra is tökéletes, gusztusos fasírt-verzió! A hagymát megpirítjuk a zsíron, a zöldségeket apróra vágjuk, majd mindent összegyúrunk és fűszerezünk.A tojásokat megfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk az olajon megdinszteljük, rátesszük a fűszerpaprikát. Pici vizet öntünk rá, hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, jól kiforraljuk. Beletesszük a f...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KözepesA sertéslapockát ledaráljuk a szalonnával. Ha nincs darálónk, akkor válasszuk a boltban a legmagasabb zsírtartalmú darált húst. A hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon meg...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba mártjuk.Kevés olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű