menu

Családireceptkönyv.hu

Diós, zelleres tartármártás


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 5 dkg darált dió
- 1 kisebb zeller
- 1/2 piros húsú paprika
- 1 citrom
- porcukor
- mustár
- őrölt fehérbors
- só

Elkészítés:


A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott paprikát, és a darált diót.

Diós, zelleres tartármártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Babsaláta
Babsaláta

A nagy szemű fehér vagy tarkabab legalkalmasabb saláta készítésére. Miután kiválogattuk és megmostuk, néhány órára beáztatjuk, majd hideg, enyhén sós vízben feltesszük főni. Miközb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Mediterrán céklasaláta
Mediterrán céklasaláta

Süssük meg a céklát sütőben jó puhára, ha megsült tisztítsuk meg és vágjuk fel kockára és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá az ecetet, az olajat, a sót és keverjük össze, hagyjuk a cék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dobos Anna
Zöldborsós krumplisaláta
Zöldborsós krumplisaláta

A krumplit hajában megfőzzük, majd hideg vízbe tesszük (így könnyebb megpucolni), kicsit állni hagyjuk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A borsót enyhén sós vízben pár perc al...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gonda
Kaszinótojás - sk
Kaszinótojás - sk

link

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk