- 8 csirkecomb,
- 700 ml kefír,
- 8 gerezd fokhagyma,
- só,
- pirospaprika,
A combokat mossuk meg, tegyük egy tálba és töltsük rá a kefírt.
Reszeljük rá a fokhagymát és sózzuk meg, majd jól kenjük be a kapott masszával a csirkecombokat.
Hagyjuk állni a hűtőben 5 órát.
Vegyük ki a hűtőből, tegyük a csirkecombokat egy olajjal kikent epsibe és süssük 180 fokon amíg megsülnek.
Krumplis körettel melegen tálaljuk.
A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, enyhén sós, lobogó vízben kifőzöm. A csirkemellet a felhevített zsiradékon aranybarnára sütöm, sütés közben mindkét oldalát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a bazsalikommal, a fokhagymaporral, valamint sóval-borssal. A csirkeszeleteket megforgatjuk a lisztben, majd az olívaolajon lepirítjuk mindkét oldalukon...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűFelkockázzuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, rádobjuk a húskockákat, és hirtelen átsütjük, hogy szép, pirosak legyenek. Hozzáöntjük a tejszínt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű