- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
A gombákat megpocoljuk, majd ledaráljuk. A ledarált gombákat összekeverjük a fent említett hozzávalókkal. Vajjal megkenjük a kenyeret, rákenjük a gombás krémet, majd sajttal megsz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. 2. A hónapos retket...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk ---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat ---fű...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű