- 3 paradicsom kockára vágva,
- 1 kígyóuborka kockára vágva, - 1 hagyma karikára vágva,
- fekete olajbogyó,
- 25 dkg juhsajt,
- kapribogyó,
- 1 nem erős zöld paprika karikára vágva,
- 5 kemény tojás,
-1 csokor petrezselyem felaprítva,
- 1 pici fejes saláta (ezt csak én tettem bele),
- extra szűz étolaj,
- ecet,
- bazsalikom,
- oreganó
A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, olívaolajjal, pici ecettel, sóval, frissen őrölt borssal, bazsalikommal, oreganóval fűszerezzük. Hogy igazán szépen nézzen ki, a juhsajtot és a főtt tojás szeleteket, valamint a friss petrezselyem egy részét csak a tálalás előtt adjuk hozzá!
Elkészítése: keverjük össze az olajat, a cukrot és a hagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a majonéz. Adjuk hozzá a reszelt sárgarépát és káposztát. Jól keverjük össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzonos méretű reszelőn reszeltem le a káposztát, répát és a hagymát. Majd meghintettem kevés sóval, és cukorral. Összekevertem a majonézt a tejföllel, és ezzel vegyítettem a salátá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukorica levét leöntjük. A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű