- 60 dkg sertéskaraj,
- 1 csokor petrezselyem,
- kocka sajt,
- reszelt sajt,
- tojás,
- só, bors, fokhagyma,
A húst klopfoljuk ki, majd fűszerezzük mindkét oldalán a szeleteket sóval és borssal.
A finomra vágott petrezselymet tegyük keverőtálba, adjuk hozzá a reszelt fokhagymát, sajtot, krémsajtot és az egészet keverjük alaposan össze.
A hússzeletet terítsük ki. Az egyik oldalára kenjük a krémet, majd tekerjük fel.
A megtöltött húst a szokásos módon panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és süssük mindkét oldalán aranybarnára.
A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük, rátesszük a hagymát és megfonnyasztj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hússzeletek szélét bevagdossuk, enyhén klopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tálkában megolvasztjuk a zsírt, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a reszelt fokhagym...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kolbászhoz a húst és a szalonnát földaraboljuk, majd egy közepes lyuku tárcsán át jó nagy tálba daráljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, majd miután zöld csíráját kivágtuk, nagyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Három tojást főzz keményre, hámozd meg, s tedd félre. 2. A hagymát vágd kis kockákra, s fonnyaszd meg 5 dkg zsíron. 3. A zsemléket áztasd tejbe, majd jól nyomkodd ki;...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz