- sertésszűz,
- só, bors, paprika,
- vaj, fokhagyma, rozmaring,
- hagyma,
- camember,
- 180 ml tejszín,
- petrezselyem,
- parmezán.
- alma,
- káposzta,
- zeller,
- paprika,
- görög joghurt,
- majonéz,
- mustár,
- só, bors
Szeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél még hozzá vajat és dinszteld meg az összevágott 2 hagymát, a fokhagymát. Szeleteld fel a camember sajtot. Öntsd fel a 180 ml tejszínnel és fűszerezd sóval, borssa, fél narancs levével. Majd tedd bele a camember sajtot és főzd, amíg elolvad a sajt.
Petrezselymet vágj fel és a reszelt parmezánnal szórd meg. Tedd vissza a húst a serpenyőbe és 10 percig főzz a fedő alatt a mártással.
Könnyű saláta recept:
1 szelet zöld alma, szeletelt káposzta, szeletelt zeller, egy szelet paprika, lilahagyma, mogyoró, görög joghurt, majonéz, mustár, só és bors.
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertéscsülköt ételízesítő porral és 3-4 gerezd fokhagymával ízesített vízben olyan puhára főzzük (kb. 2 óra), hogy a csonton könnyedén ki tudjuk emelni belőle. 2. A csülkö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát, és egy tűzálló tálba helyezzük a szeleteket. Tetejükre sonkaszeletet t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű