• 25 dkg főtt krumpli
• 25 dkg víber liszt
• 2 dkg élesztő
• Tej
• 1 tojás
• 1 e. k. olaj
• Só
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd tetszés szerinti vastagságúra kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
Forró sütőben pirosra sütjük.
1. A burgonyákat meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. 400 g burgonya (főtt, áttört) 2. Közben felfuttatjuk az élesztõt a langyos cukros tejben....
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, belekeverjük a szójaszószt, a gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fagyi alapját fagyasztott banánból készítjük. Ehhez 2 db banánt meghámozunk, 2 cm vastagságú karikákra vágunk, majd egy zacskóban a fagyasztóba helyezzük. A fagylalt elkészítésé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű