1 evőkanál olaj
500 g kockára vágott marhahús
400g kockára vágott sárgarépa
1 kockára vágott hagyma
1 evőkanál paradicsompüré
3 ek Curry
500 ml húsleves
250 g borsó
Só, bors
1 cs leveles tészta
1 felvert tojás
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a felaprított marhahúst. Sütjük, amíg sötétbarna lesz.
Akkor adjuk hozzá a sárgarépát, a hagymát, a paradicsompürét és a curryt, és pirítsuk össze. Fedő alatt főzzük egy órát. Amikor a hús már puha, Ezután adjuk hozzá a borsót, sózzuk, borsozzuk meg.
Egy réteg tésztát helyezzünk a piteforma aljába és szurkáljuk meg villával.
A második rész a tésztára szúrjunk három lyukat valami formával. A kivágott tésztát helyezzük a tésztára dekorációnak. A két tésztaréteget nyomkodjuk össze a szélén
.Kenjük le a tetejét jással és süssüks 180 ° C-on 25 percig.
http://www.leckerschmecker.me/pikante-fuellung/
1. Legjobb hozzá a vesepecsenye széle (pacsni) vagy lábszár. 2. Személyenként fél db hagymát apróra vágunk és forró zsírban megfonnyasztjuk. 3. A húst kockákra vágjuk, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 kg marha bélszínt letisztítunk sózunk, borsozunk, 10 dkg zsírban hirtelen átsütjük angolosra. Ebbe a zsírba 1/4 kg feltört ?ritka csontot? pirítunk, megszórjuk 5 dkg liszttel és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst 2 cm-es, a megtisztított sárgarépát 3 cm-es darabokra vágjuk. Egy nagy tálba összekeverjük a szemes borssal, babérlevéllel és a kakukkfűvel és ráöntjük a bort. Egy éjszakára...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes