6 dkg darált lenmag (én arany/sárgát használtam)
6 dkg mandulaliszt
6 dkg őrölt szezám
3 dkg kókuszliszt
2 teáskanál Útifümaghéj(Psyllium)
1 kávéskanál szódabikarbóna kevés citromlével fölfuttatva,
5 tojás
4 dl víz
A sütőt 180 fokra előmelegítettem.
Egy tálba tettem a tojásokat, fölvertem.
Hozzáadtam a vizet.
A száraz hozzávalókat egy másik edénybe tettem.
Belemorzsoltam két marék sült hagymát is.
A tojásos vizet és a száraz hozzávalókat összekevertem
180 fokon 30-35 percig sütöttem.
Amikor kivettem a sütőből, konyharuhába tekertem és ott hagytam kihülni.
Nagyon illatos, kellemes állagú bagettet kaptam
A vizet és az olajat meglangyosítjuk egy tálban. Beletesszük az élesztőt, vagy ugye belemorzsoljuk. Kicsikét megkavarjuk. Beletesszük a sóval, cukorral elkevert lisztet. Összegy...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA darálni való magokat kávédarálóval megőröljük,összekeverjük a fűszerekkel,bikával citromsavval és a többi száraz hozzávalóval.majd hozzáadunk 3 dl langyos tejet,a balzsamecetet é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kevés tejet elkeverünk a cukorral es hozzáadjuk az elesztőt. Mikor felfut hozzáöntjük a liszthez, sóhoz, vajhoz és a többi tejet is beleöntjük. Ha a tésztánk kicsit ragacsos da...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180 fokra. Összekeverjük a lisztet, sót, szódabikarbónát (ha szeretjük, keverhetünk bele magokat, pl. lenmag, szezámmag, napraforgó...). Hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű