1 Rama
40 dkg liszt
1 sütőpor
1 tojás
13 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
összegyúrjuk, , ha nem ragad, nem kell pihentetni. Ha ragad, a hűtőbe tehetjük. Nagyon vékonyra nyújtjuk,, szaggatjuk, 170-180 fokon sütjük.
Vastagon kenjük meg lekvárral.
Másnapra megpuhul.
Kb. 50 db lesz belőle.
A barna tésztánkat tálba rakjuk jól összegyúrjuk,folpakba csomagolva fagyasztóba rakjuk,majd 3 részre fogom osztani. A krémhez a pudingot lisztel porcukorral tejel sűrűre főzöm,ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krém elkészítésével kezdjük, ehhez a vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliakivonattal. Kanalanként hozzákeverjük a tejszínt, majd a krémet a hűtőbe tesszük. A keksz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vizet a margarinnal, cukorral felforraljuk. Forrás közben bele a liszt, ezt pár percig kevergetjük, hagyjuk utána hülni. Míg hűl, a tojást felverjük, a lisztes masszá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy kisebb tepsit vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű