Egy olcsó megoldás derelyéhez, gombóchoz: Anita Ber
1 csésze maniókaliszt
1/4 csésze meleg víz
2 tojás
2 ek olaj
1 ek kókuszliszt
só
Főzés 10'
Megfőzzük a tésztát, a vizet leöntjük róla. A sárgarépát megtisztítjuk, vastag karikákra vágjuk, forró húslevesben 3 percig blansírozzuk. A levét egy edénybe átöntjük. A póréhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoljuk és hosszában vékony szeletekre vágjuk. Forró gőzben 5 percig pároljuk. A kagylót (konzerv) átmossuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, megmossuk, és apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst 5-10 ek olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, és készre főzzük. A legvégén hozzáadjuk a konzerv kukoricát, és megvárjuk míg kihűl...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztának odatesszük a vizet főni, teszünk bele ízlés szerint sót vagy vegetát, csurgatunk bele egy kis olajat, attól a tészta nem fog összetapadni. Ha felforr a víz, beletesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű