30 dkg reszelt sajt
4 tojás sárgája
4 dkg liszt
2 dl tej
só
10 dkg margarin
A sajtot a tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük. Kihűtjük. A margarinnal habosra keverjük, sózzuk.
A langyos tejben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk - ez kb. 10 perc. Az átszitált lisztben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vajat és a lisztet jól elmorzsoljuk. Hozzáadunk 1 tojássárgáját, kevés tejfölt, megsózzuk, és összegyúrjuk. Letakarva egy órát hűvös helyen pihentetjük. A ledarált sonkát tejföll...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA langyos tejben elkeverjük a cukrot, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. Ezután minden hozzávalót hozzáteszünk. Sima tésztát gyúrunk, és 40 percet pihenni hagyjuk. Enyhén lisztez...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Közepes