1 fej szelt káposzta
1 reszelt sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
1 fej szelt káposzta
1 reszelt sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
Elkészítése:
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni.
A virslit megfőzöm, a héját lehúzom. Amíg hűl a lila hagymát felszeletelem, megsózom, majd 2 percre mikróba teszem. Ha gyenge a hagyma, mikrózni sem szükséges. Mikor a virs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, összekeverjük a túróval és a tejföllel, majd fűszerezzük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a káposztát egész vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a kettőt összekeverjük. A porcukrot egy tálba szórjuk, elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa vinetéket nyílt tüzön megsütjük, vagy egy fémlapon a kályhán, majd lehúzzuk a héját, míg meleg apróra vágjuk a vinetéket, ha lehet fakéssel belereszeljük a hagymát, sót, borsot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz