0,5 kg sertés vagy marhamáj
1 db krumpli
2 db tojás
2 db hagyma
Olaj
1 evőkanál mustár
Só
Bors
Majoranna
a krumplit és a tojást héjában megfőzzük. A májat kockára vágjuk, beletesszük egy lábasba, rászeleteljük a hagymát, teszünk rá kevés olajat és vizet, és puhára pároljuk. Ha kihűlt ledaráljuk a krumplival és tojással együtt. Fűszerezzük és alaposan összekeverjük.
A zselatint a 200 ml vízben előírás szerint elkészítjük(A zselatint alacsony hőmérsékleten kell feloldani, majd langyosra hűtve kell a hideg folyadékhoz vagy krémhez adni. A forra...
Elkészítési idő: 20 perc + pih. Nehézség: KönnyűA magokból tejföl sűrűségű szószt turmixolunk,majd izesítjük.Később plusz vizet tehetünk hozzá
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzzük héjában, meghámozzuk, majd áttörjük. Ha kihűlt, lisztezett deszkán összedolgozzuk a liszttel, a tojással és pici sóval. A tésztát kinyújtuk, ujjnyi csíkokra f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhúslevesveb főtt csont.
Elkészítési idő: 2,5 Nehézség: Közepes