menu

Családireceptkönyv.hu

Májkrém házilag


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg sertés vagy marhamáj
1 db krumpli
2 db tojás
2 db hagyma
Olaj
1 evőkanál mustár

Bors
Majoranna

Elkészítés:


a krumplit és a tojást héjában megfőzzük. A májat kockára vágjuk, beletesszük egy lábasba, rászeleteljük a hagymát, teszünk rá kevés olajat és vizet, és puhára pároljuk. Ha kihűlt ledaráljuk a krumplival és tojással együtt. Fűszerezzük és alaposan összekeverjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar " Mozzerella" golyó paleo
" Mozzerella" golyó paleo

A zselatint a 200 ml vízben előírás szerint elkészítjük(A zselatint alacsony hőmérsékleten kell feloldani, majd langyosra hűtve kell a hideg folyadékhoz vagy krémhez adni. A forra...

Elkészítési idő: 20 perc + pih.
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonéz paleo
Majonéz paleo

A magokból tejföl sűrűségű szószt turmixolunk,majd izesítjük.Később plusz vizet tehetünk hozzá

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szilvia
MÁKOS NUDLI
MÁKOS NUDLI

A krumplit megfőzzük héjában, meghámozzuk, majd áttörjük. Ha kihűlt, lisztezett deszkán összedolgozzuk a liszttel, a tojással és pici sóval. A tésztát kinyújtuk, ujjnyi csíkokra f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Velős pirítós
Velős pirítós

húslevesveb főtt csont.

Elkészítési idő: 2,5
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk