menu

Családireceptkönyv.hu

pizza calzone(sütőm titka)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 gr liszt, 25 gramm eleszto, 3 ek. olivaolaj, 3 dl viz, 2 csapott kk so. Megdagasztod, megkleleszted. Kerek formakat nyujtasz,

Elkészítés:


az egyik oldalara teszel paradicsomszoszt, (nem ketchup hanem paradicsom) amibe elkeverhetsz egy ksi oreganot is, en frisset tettem de mehet bele szaraz is nyugodtan. A toltelek izles szerinti, en tettem bele selyem sonkat, kaliforniai paprikat, gombat es 3 fele sajtot. Mikor ratettel mindnet amit szeretnel, rahajtod a teszta masik reszet es a szeleit kis hajtasokban egymasra hajtod, ahogy a kepen lathato. A tretejet sutes elott egy olloval vagy kessel vagd be, hogy a goz tavozni tudjonbelole, es ne lagyitsa meg a tesztat. En megkenten chilis olivaolajjal de nem kotelezo. 200 fokon sutni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lecsós penne tejszínnel
Lecsós penne tejszínnel

A paprikákat vágjuk négyfelé, magozzuk ki, a húsukat csíkozzuk fel. A meghámozott hagymát és a bacont aprítsuk fel. 2. A pennét főzzük ki forrásban lévő, sós vízben a csomagolás...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Baconbe göngyölt túrós csusza
Baconbe göngyölt túrós csusza

A tésztát kifőztem és hagytam jól lecsepegni. A kockára vágott kolozsvári (vagy csemege szalonnát ) aranybarnára pirítottam,kiszedtem. 180°-ra közben előmelegítem a sütőt. A tés...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Úgy hívják “Pooh” tészta, joghurttal készül tojás né
Úgy hívják “Pooh” tészta, joghurttal készül tojás né

A joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hortobágyi tarhonya - OK
Hortobágyi tarhonya - OK

1. A krumplit nem karikára, hanem kockára vágjuk, és a feleresztés után kolbászt is karikázhatunk bele; egyébként az elkészítése teljesen azonos a slambucéval.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk