Kovász:
13 dkg sima liszt
13 dgg langyos víz
1 dkg élesztő
1 adag kovász
50 dkg liszt
32 dkg langyos víz
2 dkg friss élesztő
1 tk. cukor
2 dkg só
1 ek. olaj a kelesztő tál kenéséhez
http://tanuljmegsutni.blogspot.hu/201...
http://www.monitormagazin.hu/24-ora-h...
A liszteket a sóval, a szódabikarbónával és a maghéjjal jól összekeverem, majd hozzáadom az olajat és a meleg vizet is. Alaposan összegyúrom, majd kb. 10-15 percet pihentetem. Ekö...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA liszteket összeszitálom. 1 dl langyos tejben a cukorral felfuttatom az élesztőt. Majd mehet a liszthez, és a többi hozzávalóval együtt összegyúrom, majd géppel kidagasztom, ez kb...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sóval. A langyos tejben a cukorral összekeverjük az élesztőt (nem kell felfuttatni, csak jól megáztatni a tejben az élesztőt). A lisztben elmorzsoljuk a v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 C-ra. Előkészítünk egy 30x25 cm-es tepsit. 2 A szobahőmérsékletű tejben felfuttatjuk az élesztőt. 3 A lisztet, a cukrot, és a sót egy tálba tesszük,...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: Közepes