-50 dkg sertéshús
-3 burgonya
-2 db tojás
-5 dkg liszt
-só,olaj
Húst besózom.
Krumplit lereszelem.
Panír:
liszt+tojás+reszelt krumpli+húst bele forgatom-->kisütöm olajba :)
A töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy lángon fehéredésig süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst rakd egy tálba, keverd össze a rizzsel, a nagyon apróra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával és a tojással, majd fűszerezd sóval, borssal, pirospaprikával. Formázz a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megsütjük, a húsból pörköltet készítünk. A zöldborsót megfőzzük, majd az egészet összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecsíkokat kis olajon megpirítjuk, hozzáadunk egy evőkanál szójaszószt, sót, borsot, rozmaringot. Amikor már jó színe van, a zöldségeket is. A zöldséggel ismét újra fűszerezz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű