-karalábé
-hagyma
-p.paprika
-fűszerek
-zöldég
hagyma-párolom+zöldségek+p.paprika+vízzel felöntöm+ízesítem+1 kanál liszt+víz :)
A hagymát apróra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk, a krumplit meghámozzuk, és nagyobb kockára vágjuk. A szalonna zsírját egy lábasban kiolvasztjuk, egy ek olajjal segíthetünk neki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat fölolvasztjuk, majd rátesszük a fölkockázott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult a vajon, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Ha már érezzük a fokhagyma illatát, f...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy öntöttvas lábasban, lassú tűzön megolvasztjuk a vajat az olívaolajjal és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd lefedve 15 percet pároljuk. Időnként megkeverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megolvasztott zsíron puhára dinszteljük a kockára vágott sonkát majd a hagymát, óvatosan, hogy ne barnuljon meg. - Rádobjuk a megtisztított, kis kockákra vágott krumplit, fe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű