-karaj
-só,bors
-1 ek.vaj
-sajt
-paprika
hús-só-bors->ízesítem.
Serpenyőbe-olvasztott vaj -hús-barnára sütöm.
Tűzálló tálba-hús-sajt-paprika-vajszeletek :)
A krumplikat vágjuk félbe, és enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük le, és hűtsük langyosra (nem kell puhára főzni, pár perc előfőzés elég). Ezután óvatosan vájjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilvákat félbevágjuk, és mindegyik közepébe teszünk egy kiskanál fahéjas porcukrot a mag helyére. A krumplit kockára vágjuk, puhára főzzük sós vízben, majd jól lecsepegtetjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A liszthez hozzákeverjük a sót, majd hozzá a hideg vajat, és összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a kissé felvert tojásokat, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk (szükség esetén, ha nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. A húst és a hagymát felkockázzuk. A vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük a húst, ezután fűszerezzük sóval, borssal, kevés őrölt kömén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű