menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött spenótos tekercs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás
15dkg párolt spenót
25dkg totu
csirkemell sonka

Elkészítés:


6 db tojássárgát sóval, borssal és 15 dkg párolt spenóttal összeturmixolunk, majd óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét.
180 fokon /alsó-felső sütés/15 percet sütjük.
25 dkg To-tut (vagy túrót), 2 gerezd fokhagymával, ízlés szerint sóval és borssal illetve annyi vízzel összeturmixolunk, hogy krémes és kenhető legyen.
A lap könnyen tekerhető. Miután kihűlt, rákenjük a To-tu-s krémet, sonkaszeletekkel
kirakjuk és megszórjuk darabolt újhagymával.
Ezután folpackba tekerjük és hűtőbe rakjuk dermedni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Couscous mit Hähnchen, Gemüse und Champignons
Couscous mit Hähnchen, Gemüse und Champignons

Hähnchenbrust in kleine Würfel schneiden in etwas Olivenöl anbraten. Paprika, Pilze, Lauchzwiebeln, Zucchini in kleine Würfel schneiden und ca. 5 min. mit anbraten. Den Knoblauch d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
32. Öregtészta /előtészta/
32. Öregtészta /előtészta/

Géppel 10 percig dagasztani. Keményebb,mint a kenyértészta.Letakarni,olajos tálba,10-12 óra után használható.7-10 napig jó hűtőben, vagy adagokra osztva mehet a fagyasztóba. Süté...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
Hogy ma mire használhatjuk az igazi balzsamecetet?
Hogy ma mire használhatjuk az igazi balzsamecetet?

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csaba
Natúr joghurt
Natúr joghurt

Ha házi tejből készül, akkor felforraljuk a tejet, és visszahűtjük 40 fokra. Én 3,5 %-os bolti tejből csináltam, így nem kellett forralni csak kb 40 fokig melegíteni. Sterilizált...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk