1. Apró szemű újkrumplit használjunk, még akkor is, ha ezt munkásabb megpucolni. 2. Pár percre vízbe áztatjuk, a bőrét lekaparjuk, egészben hagyjuk. 3. A borsót kifejtjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sárga burgonyákat alaposan kefével megtisztítjuk, majd félkészre főzzük. Ha kihűlt, héjastól rusztikus hasábokra vágjuk és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. Adhatunk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst pergősre megfőzzük, a rózsáira szedett brokkolit pedig félpuhára megpároljuk. Mikor elkészültek, kissé kihűtjük őket. Egy tálba tesszük a rizst, a puha brokkolit, a nyers t...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA rizst szűrőben mossuk át bő vízzel, amíg a víz átlátszó nem lesz. Egy edénybe tegyünk fel egy kis olajat, amikor már meleg de még nem füstöl öntsük rá a rizst és forgassuk át,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű