A krumplit meghámozzuk, karikákra vágjuk, váltott vízben többször átmossuk. Lecsepegtetjük, tepsibe rendezzük, és rászórjuk a köménymagot. Az alaplében – kis lángon – felolvasztjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat hámozás nélkül megmosom, 4-be vágom. Serpenyőben olajon és kevés vízben fedő alatt puhára párolom. Ha kell, közben adok még hozzá pici vizet, de nem kell sok. Közben s...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű. Egy 22-24 cm átmérőjű tűzálló tálat vastagon kikenünk vajjal/margarinnal, a maradékot felolvasztjuk. A sajtot finomra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és uborkagyalun vékony kar...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz