A padlizsánokat megmossuk, és (nem kell előmelegíteni) a sütőbe tesszük sülni úgy, ahogy van, nem szedünk le róla semmit. A fontos, hogy a padlizsán akkor jó, ha megfogjuk, és össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval ízesítjük. Fémgyűrű segítségével teflon serpenyőben pici olajon mindkét oldalát ropogósra s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Első lépésként a paradicsomszószt készítjük el. Fogj egy reszelőt, s a legnagyobb lyukas részén (ahol almát is reszelünk) reszeld le a paradicsomokat. Első hallásra ez talán fur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük, kisütjük, mint a tócsnit.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű