1 fej brokkoli
30 dkg csirkehús
1 nagy hagyma
1 dl natúr joghurt
3 evőkanál tejföl
15 dkg reszelt parmezán
8 dkg reszelt cheddar sajt
só, bors
olaj
A hagymát felszeleteljük és megdinszteljük, hozzáadjuk a felvagdosott húst is. A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. Amikor a hús is megpuhult, összekeverjük vele. A joghurtot, a tejfölt és a sajtokat egy tálba tesszük, fűszerezzük és jól elkeverjük, majd a brokkoli tetejére öntjük és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Első lépésként mindent elkészítünk a kezünk ügyébe, hogy hamar elkészüljön a gong-bao. A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük keményítőliszttel, összefo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet a fűszerekkel, a tojással, hagymával, fokhagymával és a lenmag őrleménnyel együtt tedd be késes robotgépbe és aprítsd meg, én teljesen pépesre kevertem. Ha nincs rob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Mikor félig kész a hagyma, rátesszük a hússzeleteket, és megsütjük mindkét oldalát. Ha megsült a husi és a hagyma is, felöntjük a m...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűAprított hagyma + olaj , megpirítjuk + máj pirítani + fűszerek . ==> Tálba máj + víz + citromlé ==> botmixerrel összeaprítani .
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű