8 csirkecomb
2,5 dl víz
1 dl balzsamecet
0,7 dl szójaszósz
1 gerezd fokhagyma
1 csilipaprika
A hozzávalókat egy edénybe tesszük és jól összekeverjük, majd beletesszük a combokat is. Felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük amíg ragacsos szósszá válik a szaft. A húsokat egy tálra tesszük, meglocsoljuk a szafttal, a fokhagymát és a csilit kivesszük és már kínálhatjuk is.
Vöröshagymánkat vágjuk kis kockákra, kevés olívaolajon keveréssel pirítsuk szép üvegesre. Közben vágjuk fel a megmosott csirkemellet kis kockákra. Végig kis lángon főzzünk mindent!...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell-filét csíkokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Beletesszük a húst, és fehéredésig kevergetjük. Fűszerezzük, hozzáadjuk a paradicsompürét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket közepesen vékony csíkokra vágom, besózom és beborsozom. Lisztbe majd a tojásba beforgatom. Lereszelem a sajtot és beleforgatom az előkészített csirkemelleket. Hőá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst mossuk, leszárítjuk, vagy lebőrözzük - ez ízlés kérdése. A mártást összekeverjük a hozzávalókból. Egy tepsi aljára egyenletesen elszórjuk a vékony karikára szelt (gyalult)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű