8 db kicsontozott sertéskaraj szelet
30 g mustár
30 g méz
só
bors
A húst mossuk meg, majd töröljük szárazta. A mustárt, a feketeborssal és a mézzel keverjük össze egy tálban. Közepes hőfokon süssük 20 percig a húst, majd a vége előtt 5 perccel kenjük le az előbb elkészített szósszal. Ha megpirult rajta a szósz akkor tálalhatjuk.
A húst vágjuk fel kb. 2 cm-es kockákra. Tegyük egy tálba és locsoljuk meg olajjal, a citrom levével, fűszerezzük oregánóval, sóval, borssal. Vágjuk nagyobb darabokra a hagymát, a p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajtta...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűösszedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű