¾ kg hal, 2 fej hagyma, 1 db zöldpaprika, 2 db tojássárgája, 4-5 kanál tejföl, 2 kanál ecet, 3 babérlevél, só és bors szükséges.
Az előkészület szakaszában a hagymát vékonyan felkarikázzuk és odatesszük másfél liter vízbe, sóval, borssal, zöldpaprikával és a babérlevelet. Ezt követően megtisztítjuk a halat, feldaraboljuk, s ha a hagyma megfőtt, beletesszük a lébe és 15 percig főzzük.
A gyümölcsöket tetszőlegesen felaprítjuk, és összekeverjük az erdei gyümölcsökkel. Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, tejszínt és a szörpöt. Óvatosan összekeverjük, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét és a fél adag cukrot kemény habbá verjük. A sárgákat, a vizet és a cukor másik felét pedig krémesre keverjük. Ezután összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű