3 nagy vagy 4 kisebb tojás
2 púpos ek liszt
2 ek tejföl
kb 10 dkg sajt
1 pritamin vagy kaliforniai paprika
só, bors ízlés szerint
10 dkg tetszés szerinti szalámi
1 csokor petrezselyemzöld
25 szor 35 tepsihez
A sütőt melegítsük elő 180 fokra alsó-felső sütéssel.
A paprikát és petrezselyemzöldet vágjuk apróra. A sajtot reszeljük le.
A tokásokat üssük le, majd verjük fel. Adjuk hozzá a lisztet, tejfölt, paprikát, petrezselymet és sózzuk, borsozzuk.
Az egészet jó alaposan keverjük össze, majd terítsük a masszát egy sütőpapírral bélelt, 25*35 cmes tepsibe és 15 perc alatt süssük készre.
Még melegen kivesszük a tepsiből és rászórjuk a sajtot, majd kitesszük szalámival és feltekerjük.
Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Ha kihűlt, akkor felszeleteljük.
Félbevágom az avokádót,kiveszem a benne lévő nagy magot és kikaparom a benne lévő gyümölcshúst.Citromlével lelocsolom és pépesítem a botmixerrel, ha kemény akkor tejföllel vagy aká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. A krumplikat dörzsszivaccsal átdörzsöljük, szárazra töröljük, majd villával 2-3 helyen megszúrjuk, és egy tepsiben 40-50 perc alatt puhára sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot és az ananász karikát bevonjuk baconnel, megsütjük a vége előtt megkenjük BBQ szósszal. A végén petrezselyemmel megszórjuk.
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű