Hozzávalók: kb. 60 dkg bőrös malacoldalas, nagyjából ennyi savanyú káposzta, de lehet több is, 1 nagy fej vöröshagyma, pár szelet húsos füstölt szalonna, néhány karika füstölt kolbász, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 gerezd fokhagyma, paradicsom, zöldpaprika, zsír vagy olaj, só, bor, őrölt köménymag, törött paprika, csombor
A húst feldaraboljuk, sózzuk, a forró zsírban vagy olajban mindkét felét hirtelen elősütjük. A hússzeleteket kivesszük, a megmaradt zsiradékban megdinszteljük a hagymát, megszórjuk pirospaprikával, felengedjük vízzel, elkeverjük benne a paradicsompürét, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Ezután beletesszük a káposztát és a csomborral, köménymaggal, borssal fűszerezett húsdarabokat. Tetejére helyezzük a paprika és szalonna szeleteket, valamint a paradicsom és kolbász karikákat, majd készre főzzük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Süssük elő serpenyőben, majd tálra szedjük ki! Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, megszórjuk p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott kis fej hagymát olajon megdinszteljük. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, a hagymát, a rizst, ízesítjük ízlés szerint, só, bors, pirospaprika....
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA húst fölszeleteled, kicsit megveregeted. Egy sütőbe tehető edényt kicsit beolajozol és elkezded rétegezni a cuccot. Egy réteg husi, erre rákened a mustárt és rákarikázod a hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, paprikával. 2. Ezután lisztbe mártjuk mindkét oldalát. 3. Elősütjük az olajban. 4. Kivesszük egy tálba és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz