25 dkg tehéntúró
1 db tojás
175 g joghurt (natúr)
5 dkg olvasztott vaj
5 ek zabpehely
2 ek cukor --> 2-3 kanál mézzel helyettesítettem
1 csipet só
1 kk citromhéj (reszelt)
fahéj ízlés szerint
5 dkg csokoládé (reszelt) --> keserű csoki
A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe halmozzuk egy kanál segítségével, és keksz formákat alkotunk.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt elkészül.
Nem száraz, hanem finom puha lesz.
Először az almát lereszeljük, majd egy kicsit megdinszteljük, ízesítjük cukorral citromlével, fahéjjal, és szűrőbe öntjük. Így az alma fölösleges leve lecsöpög, és nem kell kinyom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, porcukrot és a pudingporokat sűrűre főzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a tejfölt is. A tészta elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé vesszük. Az egyik t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször készítsd el a tésztát. A sütőt állítsd 170 fokra, légkeveréses funkcióra. A tojásokat gondosan válaszd szét, és a fehérjét verd kemény habbá egy csipetnyi sóval. A sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőformának megfelelően (a képen két megoldást is láttok) vágjuk fel a leveles tésztát, és rétegezzük a képen látható módon az almaszeletekkel. A gyümölcsöt a tészta rétegek kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű