menu

Családireceptkönyv.hu

Ketchup (Iván Zsuzsi)


Írta:

Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Paradicsom

Elkészítés:


Paradicsom

Trükkök, tippek, praktikák:


40 dkg alma
1 dl 10 %°os ecet
3-4 tk pektin (cukorban keverve)
Nem kell pirospaprija

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kiss Erika
 Dobálós uborka vödörbe
Dobálós uborka vödörbe

Először elkészítem a vödörbe a vízet hozzávaló füszerekkel, a cukorral, és már dobálhatom bele az uborkát. Eddig mindig üvegbe raktam el ami sok munkával járt.Most csak annyi a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
kovászos uborka fehér penész
kovászos uborka fehér penész

Hibalehetőségek: 1. Túl sok fűszer. Lelkes, kezdő háziasszonyként úgy gondoltam, hogy ha jól telenyomom sok fokhagymával, kaporral, borssal, attól csak jobb lehet. Ez nagyon nag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SVÉD UBORKA SALÁTA
SVÉD UBORKA SALÁTA

. Az uborkát legyalulni, a hagymát karikára, a kaprot apróra vágni és a hozzávalókkal jól összekeverni. Állni hagyjuk, kb 1 órát, közben kevergetjük, majd csavaros üvegekbe rakjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Syle
Ecetes fokhagyma télre
Ecetes fokhagyma télre

Mivel itt nem fogunk tartósítószert használni, és a só mennyisége sem elegendő a tartósításhoz, muszáj lesz hőkezeléssel tartósítani az egészet, így egészségügyi szempontból veszít...

Elkészítési idő: 2
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk