menu

Családireceptkönyv.hu

Savanyúság felöntöm lé


Írta:

Elk. idő: 1 õra
Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 l víz
1 ek Himalája só
8-10 dkg cukor izlés szerint)
0;4 dl 20%°os ecet
1 mk mustármag
1 mk koriander mag
10-15 szem egész fekete bors
2 db babérlevél
1 mk borkén
1 mk nátrium benzoat

Elkészítés:


A fenti összetevőket összeontjuk, felforraljuk és az üvegekbe helyezett zöldségekre öntjük.

Savanyúság felöntöm lé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Kovászos uborka
Kovászos uborka

A kaprot, a fokhagymát és a tormát helyezzük az üveg aljába. Állítsuk rá a 3 oldalt bevágott uborkákat. Tetejére megy a maradék kapor és a szelet kenyér. A sóval felforralt és lang...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalamádé receptje
Csalamádé receptje

A felaprított hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk majd vödörbe töltjük. Nem romlik meg!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Vegyes savanyúság
Vegyes savanyúság

Az a jó ebben a savanyúságban, hogy ahányszor elkészítjük, annyiszor mindig más les egy kicsit, hiszen a hozzávalók százalékos aránya befolyásolja a végeredmény ízét. Mndent alapo...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Savanyuság felöntőlé
Savanyuság felöntőlé

Ezt összekeverni ha Már a cukor is elolvadok ráönteni a megmosott uborkát v, paprikás v, Csalamádéra!és lezárjuk az üveget! Én készítik előre ilyen levet és ahogy szedem a ker...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk