15 dkg reszelt sajt
1 db tojás
1 kanál liszt
1 kanál zsemlemorzsa
A hozzávalókat összekeverjük, golyókat formálunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük.
1. Piletinu narežite na kockice. 2. Za marinadu pomiješajte jaje, đumbir, češnjak, škrob, Gussnel, umak od soje i malo chilija i soli. Marinadu prelijte preko piletine, promij...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a 400 g búzát tegyük bele egy tiszta edénybe, öntsünk rá vizet, és hagyjuk egy éjszakát állni. 10–12 óra elteltével öntsük le a vizet a szemekről, ismét töltsük fel vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot és a sonkát egy kb 1 cm vastagra felszeletelem. Utána egyforma kb 4x4 cm-es négyzetre vágom, majd felváltva hurkapálcára szórom fel. Ha elkészült, akkor a szokásos módon p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű